Tuesday, May 24, 2011

Rindu Mau Update Tapi Busy

Lama sudah tidak update. Betul2 rindu mau mengupdate blog nie tau tapi masa yang sangat terhat untuk berblogging buat blog saya semakin basi. Line internet lagi lambat gila macam siput, bikin malas betul.

Minggu ni masuk minggu ke-3 sudah saya berpratikal di sni smk selayang. Turun naik tangga tiap hari buat saya tidak sedar rupanya 3 minggu sudah berlalu. Hihihi ada 11 minggu lagi. Abaikan yang tu dulu sebab nex week cuti sekolah 2 minggu. Yahooooo dapat cuti sekejap daripada tengok muka2 kanak2 yg terlampau riang d skolah tu. >_<

Makin lama rasa makin ok sudah time pratikal ni, semakin membiasakan diri. Walaupun kadang2 bila masuk kelas terasa macam mau picit2 saja kepada tu budak2 satu2 sebab tidak pandai dengar cakap, bising lg tu. Tapi tu lah lumrah. Mana juga ada student yang betul2 duduk diam,baca2 buku, tidak pandai kacau kawan. Budak2 zaman sekarang betul2 mencabar jiwa dan raga para cigu2. Huhuhu apa blh buat, terima saja lah.

3 comments:

Tiara Sakura said...

jgn di rotan budak2 2 ya..hahhahaha

Mrs.MyGaman BorNeo said...

hehehe ... ko kasi besar sj mata ko sama itu budak2 nakal :) mesti dorang tanya, cigu, napa ciku kasi besar mata cigu? hehehe

My Dear Carol said...

Tiara::tu la, nasib anak rg kalo x sudah d rotan2 tu..

Gaman::adidi sa kasi besar mata, durang pun pandai membalas kasi besar mata bah..hehe

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates