Monday, July 18, 2011

Mari Main Gambar-Gambar..XD


Semalam datang mo0d gila2, saya sama c kakak berabis mengambil gambar. Dan ini lah hasilnya. Boleh tahanlah biarpun bukan pakai kamera DSLR. Pakai kamera murah2 pun cantik juga bah. hehehe 


Sempat lagi ambil gambar bulan semalam. Cantikkan..:-) saya suka ni gambar. Snap dari Balkoni Rumah..(^_^)


Selalu tengok batu Caves dari belakang saja. Selama di Sini nda pernah pun sampai di sana B.Caves p naik tu Gua sama kira anak tangga dia. Nda apa. Sebelum saya abis pratikal kompom saya p naik ni. Tu pun kalau ada kawan la. Hehehe


Gambar ni yang paling saya suka sekali. Macam dekat saja tu klcc.Zoom tahap maksima. Yehaaa sabtu dan ahad ni saya balik segambut,jadi kesimpulannya saya boleh p klcc. P minta puji ambil gambar. XD



Spoil betul tu date dia. adakah tahun 2008. lupa set balik. Yang ni pun saya suka juga. saya cuma suka tu lampu jalan dengan klcc kecil.:D


Yang ini paling saya suka tahap dewa, sebab ni gambar saya. Hahaha gambar minta puji. Besarkan patung teddy tu,sayangnya bukan saya punya. Pinjam c becai kijap. Kalo ada boiprend saya mau patung lagi besar dari ini. XD


4 comments:

Just said...

teringat my son tunjuk2 bulan semlm. dia pun rasa cantik kali tu bulan. heheheh...

MyGamanBorNeo said...

gambar KLCC malam cantik owh :) hahaha, saya pun heran tingu itu date tahun 2008. saya pikir bateri kecil utk jam & date kamera kamu sudah habis la. saya pun pernah kes mcm ni.

mazeermohamad said...

hehehehe! nice pics! saya enjoy post ni!

Check Out My New Entry ! BERSYUKURLAH!

My Dear Carol said...

Just::mmg cantik..hehehe bulan terang.romantik bah...

Mygaman::hahah sot2 sdah ni kamera sa..kin panas..

mazeer:::done..:-)

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates