Thursday, September 22, 2011

Blog Baru

3 hari bersusah payah mencari template utk blog last2nya aku delete tu blog yang baru aku buat. Bikin panas betul banyak yang kena mula balik kalo buat blog baru.

last2 aku kembali kepada blog lama ni. Macam mau tukar link tapi mcm susah lagi mau kestau follower semua. Jadi kesimpulannya kekalkan saja yang lama. 

Mungkin sebab lama sudah tidak update buat aku malas mau tengok yang lama. Hehehe xapa la mulai hari ini akan mula merajinkan diri untuk berbloging..:):):)

1 comments:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates