Tuesday, June 7, 2011

Saya Rindu           Dari kiri : Bibi,Rick,Saya,Alicia,Alex,Dion,Sandra and Didi


       Jalan-jalan d febsuk terus sa jumpa ni gambar lama. Hahaha kalo tengok lama2 rasa lucu lah pula. Zaman dulu2 punya gambar, kalau ingat balik time ni memang rasa mcm mau nangis, sebab sa rindu zaman remaja di waktu umur bawah 20 dulu. Rasanya gambar ni kena ambil 5 tahun yg lalu. Waktu ni semua masih d sekolah menengah lagi. Skg Bibi sudah kerja, c Erick sambung study d utp sudah, saya d upsi, Alicia d miri, Alex sudah naik sekolah menengah, Dion, Sandra and Didi masih lagi budak2 lagi lah, masih lg sekolah rendah.


      Banyak perubahan betul sudah orang2 di atas ni, kalau dulu kurus sekarang gemuk sudah, dulu bida sekarang ada lawa sikit sdah, dulu gemuk sekarang slim sudah. Kalau dulu tidak pandai begaya sekarang mantap sudah,biarpun masih budak2 yg lain. Hahaha kesimpulannya banyak kemajuan sudah semua pandai main fesbuk sudah.


      Kalau masa boleh diputar kembali, saya mau balik p zaman ni sebab saya mau ambil gambar puas2 sama kazen2 sa.. Hihihi sekarang ni semua pun sudah besar2. Kalau balik kg pun jarang sudah jumpa sebab masing2 sudah ada kehidupan sendiri. Tingu mo menitis sudah air mata saya kalo ingat kazen2 saya yg rapat. Saya rindu durang semua. Nda tau lah bila lah boleh kumpul ramai2 mcm dulu.

0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates